KUNDESERVICE
Levering

FRI FRAKT OVER 1000 KR Ellers 49 kr i frakt med Postnord. Levering innen 2-5 dager

Express levering UPS Express. Levering innen 1-3 dager

Toll & Moms

Toll & moms På alle order under 350 kr betaler du verken toll eller moms

Personlig service Ring oss hvis du trenger hjelp. Vi tror på skikkelig god service

Kontakt oss

+46 13 - 25 34 34 Man - fre: 10:00 - 16:00

info@neckwear.no Vi svarer alltid innen 24 t man - fre

Se mer informasjon

Bli forhandler

Driver du butikk og vil selge våre produkter?

Vi holder store deler av våres utvalg som grossist. Gå til www.tiesb2b.com for å se hele utbudet og for å søke om å bli forhandler av slipser og sløyer.

Vi er online grossist av slipser , sløyfer, mansjettknapper, seler, klocker og en stor mengde andre produkter innen herreaccessoarer. Vi tilbyr våre butikkskunder gode marginer og rask leveranse. Vi er en grossist som hele tiden ser til kundens beste. Gjennom et snarest virke på nettet, hvor alle bestillinger skjer online gjennom våres B2B side, kan vi holde kostnadene nede og tilby deg som forhandler en meget god pris. Det er meget enkelt at legge bestillinger via våres hjemmeside og alle bestillinger innen 15:00 sendes samme dag.

Siden vi også driver Europas største netbutikk innen slipser og sløyfer, gjør at vi har forhandlerens perspektiv. Vi forstår våre forhandlere, og kommer å passe på at leverere beste tenkbare service. Vår størrelse og markedsledende posisjon som internasjonal netbutikk gjør at vi kan tilby et unikt utvalg som grossist hvor vi dekker en viktig del innen dagens herremote. Som grossist har vi kunder over hele Europa, både fysiske butikker og E-handlere, og vi tilbyr rask leveranse over hele verden med hjelp av FedEx Express.

Gå til www.tiesb2b.com for mer informasjon og for å gjøre en søknad om å bli forhandler. Når vi har godkjent deg som kunde kan du se priser og fullstendige vilkår.

(0)