Om oss

Vår historie
Det hele startet med en drøm om å starte vår egen virksomhet og en interesse for å kle oss pent. Derfor føltes det som den perfekte forretningsideen da vi startet i 2010. Et raskt voksende e-handelsmarked kombinert med lette produkter som passer direkte i postkassen ga store muligheter. Opprinnelig ble lageret lagret i et skap, og ordrer ble pakket på en seng. Etter hvert som selskapet vokste, ble lageret raskt flyttet til en kjeller i en villa der forberedelsene til neste vekstfase startet.

For å utvide raskere ble eksterne merkevarer hentet inn, og vi åpnet fysiske butikker i Bromma Blocks og i Frölunda Torg kjøpesenter i Sverige. Etter et par år med rask vekst ble vi kåret til et gasellebedrift av Dagens Industri, Sveriges største forretningsmagasin. Til tross for suksessene innså vi også at vi var mest opptatt av e-handel og vårt eget merke, der vi kunne designe og produsere egne kolleksjoner til betydelig lavere priser. Derfor satte vi oss igjen ved tegnebrettet og endret selskapets fremtidige strategi. De fysiske butikkene ble stengt og alle eksterne merker og utvalg av skjorter ble faset ut. I dag er vi fullt spesialisert på tilbehør under vårt eget merke og er en av de ledende online aktørene i vårt segment med salg over hele verden.

Hvem er menneskene bak Neckwear?
Neckwear drives av Johan Vegfors og Johan Berggren. Vi begynte i samme klasse på ungdomsskolen, og siden vi bodde i Linköping med bare en skoglund mellom oss, ble vi raskt bestevenner. I dag, mer enn 20 år senere, er vi fortsatt like gode venner til tross for mange intense år sammen som forretningspartnere. Under reisen har vi gått gjennom ild og vann sammen. Underveis har vi lært at det som ikke dreper oss, gjør oss sterkere. Johan Vegfors har stor interesse for musikk, mens Johan Berggren foretrekker å bruke sine ledige dager på å trekke opp stor fisk.Lidenskap for gode produkter
Vi lager egne kolleksjoner og design sammen med veverne vi jobber med. Vår lidenskap for produktutvikling kombinert med ti års erfaring betyr at vi vet hvordan vi skal lage et virkelig godt slips. Derfor tilbyr vi 2 års garanti på alle produktene i sortimentet. Vi elsker mote og vil at alle menn skal kunne lage sin egen personlige stil med vårt kvalitets tilbehør. Vårt sortiment består hovedsakelig av stilige klassiske mønstre som aldri går ut på dato. Imidlertid ønsker vi ikke at det skal føles formelt å ha på deg slips eller slips, og vi tilbyr derfor også festlige samlinger slik at du fremdeles kan være pent kledd, men med glimt i øyet.

Ingen mellommenn
Ved å ikke samarbeide med distributører eller agenter har vi kuttet alle mellommenn, noe som ellers kjennetegner den konservative moteindustrien. I stedet jobber vi direkte med tekstilprodusenter, hvor vi sammen produserer våre egne design og samlinger. På denne måten kan vi tilby unike produkter i høy kvalitet til rimelige priser.

Ingen fysiske butikker
Vi har tidligere drevet fysiske butikker, som vi erfaringsmessig er forbundet med høye kostnader. Ved å bare spesialisere oss i e-handel, blir vår organisasjon skreddersydd på en kostnadseffektiv måte, som gir et annet prisbilde enn tradisjonell handel.

Vi planter trær
For hver kundeordre som kommer inn, planter vi et tre i Amazonas regnskog. Ved å kjøpe fra oss, bidrar du derved til å beskytte, bevare og gjenopprette planetens verdifulle regnskoger, som er leveområder for halvparten av alle landdyr. Regnskog absorberer også store mengder karbondioksid, noe som reduserer klimaendringene. Les mer her.

Neckwear plants a tree for every order

Sannheten om gratis frakt og gratis retur
Når nettbutikker tilbyr gratis frakt og gratis retur, blir kostnadene alltid bakt inn i prisen på produktene i stedet. Gratis retur fører til at mange bestiller uten tanke, noe som skaper en høyere andel returer samtidig som det er negativt for klimaet. Dette skaper igjen høyere frakt- og håndteringskostnader, noe som til slutt fører til en dyrere pris på produktet for deg som kunde.Vi har i stedet valgt å belaste kostprisen for frakt, og du må selv bære eventuelle returkostnader.

Hva sier kundene våre?
Vi tror at den eneste måten å lykkes på lang sikt er virkelig fornøyde kunder. Les hva kundene våre sier om oss.


Handle trygt
Vi er sertifisert i henhold til kravene for nordisk e-handelssertifisering. Du kan også velge å handle mot en faktura slik at du mottar varene dine først før du trenger å betale.

  

FIRMAADRESSE

Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping
Sverige 

Momsregistreringsnummer: SE556882-406301

(0)

Vi benytter cookies. Gjennom å surfe på webplassen godkjenner du bruk av cookies. OK, da vet jeg