OM OSS

VISJON

Vi på Neckwear elsker mote og vil føre vår pasjon videre til flere menn. Med et bredt sortiment av nøye utvalgte accessoirer og skjorter fra velkjente varemerker tilbyr vi unike muligheter for alle menn til å skape sin egen personlige stil. Gjennom personlig service og håndplukkede produkter i toppklasse vil vi gjøre mote både enkelt og morsomt. Vårt ønske er å bidra til et mer velkledd Norge der alle menn kan nå sitt fulle potensial med en ordentlig god klesstil.

VIRKSOMHET

Neckwear er et svensk firma som startet sin virksomhet i 2009. I dag har firmaet vokst til å bli en ledende internasjonal aktør innenfor sitt segment, med nettbutikker i 8 land oversatt til 6 språk. Vår målsetting er å spre vår pasjon for skandinavisk herremote til flere land. Fra vårt lager i Sverige sendes pakker med ekspresslevering over hele verden i vår egendesignede og stilfulle emballasje.

SORTIMENT

Utvalget består av omsorgsfullt utvalgte accessoirer og skjorter der kvalitet og design utgjør de viktigste utvalgskriteriene. I butikken finnes blant annet et av verdens største online-sortiment av slips, sløyfer og lommetørklær, der klassisk og moderne stil kombineres på en smakfull måte i våre egenproduserte kolleksjoner. Sammen med andre accessoirer fra internasjonalt anerkjente varemerker gis nesten ubegrensede muligheter til å skape unike antrekk med en egen identitet. Vi streber hele tiden etter å fornye og forbedre sortimentet for å gi deg som kunde en maksimal shoppingopplevelse, der du kan ha en garderobe som er kontinuerlig oppdatert med de siste motetrendene.

HANDLE TRYGT

Vi lytter på våre kunder og verdsetter hver kunderelasjon høyt. Vi tror på tilgjengelighet og tilbyr derfor kundetjeneste over telefon og raske svar via e-post. Vi vet at fornøyde kunder er vår fremste ressurs, og elsker personlig kontakt og muligheten til å hjelpe deg. Vi tror at ordentlig god service skaper trygghet og kunder som kommer tilbake.

Vi jobber dessuten bare med etablerte samarbeidspartnere, som Fedex, Paypal og Visa, for at du som kunde skal kjenne deg helt trygg når du handler hos oss. I tillegg til dette er Neckwear sertifisert ifølge kravene som er fastsatt av Nordisk E-handelssertifisering.

KONTAKT

E-post: info@neckwear.no

FIRMAADRESSE

Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping

Sverige 

Momsregistreringsnummer: SE556882-406301

(0)