Hvorfor bruke bukseseler?
Til å begynne med, hadde bukseseler kun en praktisk funksjon: å holde buksene oppe. Men i dag er det like mye et tilbehør til pynt som et praktisk plagg. I mange tilfeller kan det være mer komfortabelt å bruke et par bukseseler enn et belte.

Vi har jobbet lidenskapelig med designet på bukseselene våre for å sikre at de både er stilsikre og funksjonelle. Vi har testet kvaliteten nøye, og klart å forbedre bukseselene gjennom flere år. Faktum er at min far, som er lykkelig pensjonert og glad i å snekre, har brukt bukseseler nesten daglig gjennom flere år når han har jobbet i hagen og snekkerboden.

Sjekk ut de flotte bukseselene våre med to års garanti her.

Bukseseler i alle farger

Når passer det å bruke bukseseler?
Vi kan begynne med å fortelle at du absolutt ikke skal bruke bukseseler sammen med et belte. Det er et rent motelovbrudd, som kan føre til inntil to års fengsel. Ellers bør du først og fremst bruke bukseseler ved anledninger hvor du har på deg dressbukse eller finbukse sammen med en skjorte. Chinos kan fungere hvis de er av den stilrene sorten. Du bør ikke bruke bukseseler til jeans.

Slips og bukseseler: Ja, disse passer perfekt sammen. Bare sørg for at fargene ikke skjærer mot hverandre. Bruk gjerne en matchende nyanse.

Ja, disse passer perfekt sammen. Bare sørg for at fargene ikke skjærer mot hverandre. Bruk gjerne en matchende nyanse.

Sløyfe og bukseseler: Ja, disse passer perfekt sammen. Bare sørg for at fargene ikke skjærer mot hverandre. Bruk gjerne en matchende nyanse.

Ja, disse passer perfekt sammen. Bare sørg for at fargene ikke skjærer mot hverandre. Bruk gjerne en matchende nyanse.

Bukseseler til dress?
Ja, bukseseler er perfekte å bruke til så å si alle anledninger hvor du har på deg dress eller dressjakke. Hvis du ikke tar av deg dressjakken, vil ikke bukseselene synes.

 Ja, bukseseler er perfekte å bruke til så å si alle anledninger hvor du har på deg dress eller dressjakke. Hvis du ikke tar av deg dressjakken, vil ikke bukseselene synes.

Bukseseler til kun skjorte?
Det går bra, men da forsvinner poenget litt. Hvis du tar av deg dressjakken utover kvelden og har selene under, er dette helt greit. Men noen mener at man bør la dressjakken være på under middagen hvis du har på deg bukseseler. Vi mener likevel at du kan bruke bukseseler til kun en skjorte uten dressjakker på litt mer uformelle middager og fester. Kombiner gjerne med en sløyfe eller et slips.

Vi mener likevel at du kan bruke bukseseler til kun en skjorte uten dressjakker på litt mer uformelle middager og fester. Kombiner gjerne med en sløyfe eller et slips.

Hvilken type bukseseler skal man velge? 
Bukseseler med knapp: Disse har skinnstropper som du fester på innsiden av buksen med knapper. Ulempen med denne typen er at ikke alle bukser har slike knapper på innsiden av bukselinningen. Derfor må man be en skredder om å sy disse knappene. Hvis du har grunnleggende kunnskaper innen søm, kan du også gjøre det selv. Fordelen med denne typen er at den er stilig og alltid moteriktig. Bukseselene sitter dessuten som et skudd.

Disse bukseseler har skinnstropper som du fester på innsiden av buksen med knapper.

Clip-on-bukseseler: Disse har metallspenner som man enkelt fester på kanten av bukselinningen. Fordelen med denne typen er at de er praktiske og enkle å feste på alle slags bukser. Det finnes egentlig ingen ulemper sammenlignet med bukseseler med knapp. Enkelte mener at det er finere med bukseseler med knapp, men dette er i bunn og grunn en smakssak. Et par stilige clip-on-spenner kan også være en stilig detalj. Sjekk ut bukseselene våre med svarte clip-on-spenner som gjør at spennene nesten ikke synes mot mørke bukser.

Disse har metallspenner som man enkelt fester på kanten av bukselinningen.

Hvilken farge, bredde og mønster skal bukseselene ha?
Farge: Du bør alltid ha et par svarte bukseseler. Du vil alltid få bruk til disse ved en rekke ulike anledninger, siden de passer til skjorter i alle slags farger og alle former for dresser og dressjakker. Utover dette er det fritt fram å matche fargene slik man selv ønsker. Et tips er å matche bukseselene med fargen til dressen, eller at de går i samme nyanse som slipset eller sløyfen.

Bredde: Standardbredden er mellom 2,5 cm og 3,5 cm. Hvilken du bør velge er en smakssak. Som regel passer de bredere variantene bedre til større kroppsfasonger, mens de smalere typene passer bedre til mindre kroppsfasonger.

Mønster: Velg etter smak og behag. Ensfargede svarte bukseseler blir uansett aldri feil.

Hvilket materiale skal man velge på bukseselene?
Polyester: Det mest vanlige materialet er polyester, siden dette kan gjøres elastisk – noe som er svært godt egnet til bukseseler. Et par elastiske bukseseler er utvilsomt de mest komfortable bukseselene.

Ull: Et materiale som passer spesielt godt om høsten og vinteren, takket være den matte fargenyansen og karakteren til materialet. Passer spesielt bra hvis du bruker et slips eller en sløyfe i ull. Dette materialet har ingen stretch, noe som gjør det mindre komfortabelt enn polyester.

Silke: Et materiale som passer bra året rundt. Silke er materialet som har mest glans av alle. Passer spesielt bra hvis du bruker et slips eller en sløyfe i silke. Dette materialet har ingen stretch, noe som gjør det mindre komfortabelt enn polyester.

(0)

Vi benytter cookies. Gjennom å surfe på webplassen godkjenner du bruk av cookies. OK, da vet jeg