Bedriftstilbud

Kostnadseffektiv profilering

Søker du slipser med mønstre i din bedrifts farger og profil? Da har du funnet helt rett. Vi kan ta frem slipser, sløyfer og lommetørkle helt etter dine ønsker og behov. Kun fantasien din setter grenser for hvilke mønstre som er mulige. Vi kan trykke slipser med din bedrifts logo, farge og profil uten at det trenger å bli dyrt. Vi tilbyr dessuten bransjens laveste minimi kvantiteter for egen design og trykk. Minimum bestilling er kun 30 st. 

Uansett om dere er en bedrift, idrettslag, kor, studentnasjon eller en annan organisasjon som vil skape gruppetilhørighet, så er vår hovedsaklige oppgave at gjøre dere fornøyde slik at dere kan skape riktig følelse og tilhørighet for gruppen. For oss er det viktig at inkjøpet er en enkel og rask prosess for kunden, og at vi levererer høyeste kvalitet på produktene uansett prisklasse og materiale. Vi kan tilvirke slipser i både polyester og silke, hvilket gjør at du som kunde kan styre kostnaden. Vi hjelper deg at ta frem riktig materiale tilpasset etter dine behov. 

Inkjøpet utføres på følgende måte: 

  1. Kontakt oss på info@neckwear.no med deres ønsker
  2. Vi svarer med offert
  3. Ved godkjent ordre tar vi frem designforslag
  4. Ved ønsker om tøyprøve på mønstre så ordnes dette kostnadsfritt
  5. Leveransen skjer etter 4-6 uker etter at tøyprøven er godkjent
  6. Ordre betales etter leverans mot 30 dager faktura

Dersom dere er interesserte av våre ekisterende mønstre så kan vi tilby en offert også på disse ved kjøp av større antall. Dersom antallet du søker ikke finnes i lager kan vi ta hjem flere innen 3-4 uker. Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Offertforespørsel: info@neckwear.no

(0)