LEVERING

Postnord sporbart brev: 49 kr - Gratis frakt ved kjøp over 500 kr.
Leveringstid 3-6 hverdager. Leveres i postkassen. Hvis pakken er for stor for postkassen, kan du hente den på hentestedet ditt. Du vil motta et sporingsnummer via e-post. Bestillinger med Posten innen kl. 16.00 sendes samme dag.

UPS Express Saver Hjemlevering 1-5 hverdager: 150 kr
Levering til din hjemmeadresse eller arbeidsplass. Bestillinger lagt inn før 15.00 mandag til fredag ​​sendes samme dag og leveres innen 1-5 hverdager. For levering til Oslo er leveringstiden normalt 1-2 hverdager. Det skjer ingen levering på lørdager og søndager. Sporingsinformasjon mottas via e-post.

Retur

100 dager åpent kjøp 
Se trinnene nedenfor hvordan du gjør en retur eller bytte. Returfrakt betales av deg som kunde. Se returadressen til vår norske logistikkpartner nederst. 

Brukte produkter nektes 
Det er mulig å ta produktet ut av pakken og prøve det ut. Returnerte produkter kontrolleres nøye ved mottak slik at de ikke er brukt. Forseglingen må ikke brytes og all produktemballasje skal være inkludert. Produkter som viser tegn til tydelig bruk som parfymelukt, kroppslukt, eller at de har blitt bundet eller brettet vil bli nektet og ikke refundert. Et produkt skal returneres i en slik stand at det kan selges videre. Produkter som har blitt brukt og nektet vil bli donert til veldedige formål. 

Hvordan gjør jeg en retur? 

  1. Merk produktene du ønsker å returnere på ordrebekreftelsen. 
  2. Send med ordrebekreftelsen og merk den med "retur". 
  3. Legg produktene i samme emballasje eller valgfri egen emballasje. 
  4. Send pakken til adressen nedenfor.

Vi anbefaler at du sender pakken med Posten. Så snart vi mottar pakken, behandler vi returen din og refunderer deg pengene eller justerer fakturaen. Dette kan ta ca. 3 uker før vi har behandlet returen din.

Hvordan bytter jeg en vare ?

  1. Legg inn en ny bestilling på produktene du vil bytte til. 
  2. Returner produktene du ønsker å erstatte i henhold til instruksjonene ovenfor. 

Returadresse:
Granada AS c/o Neckwear
Sørliveien 118
1788 Halden
Norge

(0)

Vi benytter cookies. Gjennom å surfe på webplassen godkjenner du bruk av cookies. OK, da vet jeg