For hver bestilling planter vi et tre i Amazonas regnskog

28 005 trær er plantet siden samarbeidet startet i november 2021.

Ett tre per bestilling
Ved å kjøpe fra oss, bidrar du til å beskytte, bevare og gjenopprette planetens verdifulle regnskoger, som er leveområder for halvparten av alle landdyr. Regnskog absorberer også store mengder karbondioksid, noe som reduserer klimaendringene.

Partner med One Tree Planted
På bare 100 år har 50% av planetens regnskoger forsvunnet, og hvert år kuttes 15 milliarder trær. Dette er en trussel mot et stort antall arter mens globale klimasystemer ikke balanseres. Regnskog er også viktig ettersom de gir mat, rent vann og medisiner til hundrevis av millioner mennesker. Gjennom den ideelle organisasjonen One Tree Planted, planter vi derfor et tre for hver ordre.

Amazonas regnskog er verdens største økosystem, som nå er truet av skogbranner og felling for å gi plass til jordbruk som ikke er bærekraftig på lang sikt. One Tree Planted jobber derfor med å gjenopprette fattige jordbruksområder som tidligere var regnskog. I disse områdene planter organisasjonen en blanding av ville og kommersielle trær. På denne måten skapes bærekraftig skogbrukslandbruk som gir arbeidsplasser for lokalbefolkningen mens ville dyr gjenvinner beboelige habitater.

En stor takk for at du valgte å handle fra oss og dermed plantet et tre.

(0)

Vi benytter cookies. Gjennom å surfe på webplassen godkjenner du bruk av cookies. OK, da vet jeg