Stilguide bryllup

Brudgom og vest
Hvis du for eksempel har en jakke som kleskode i bryllupet, er det en utmerket mulighet for deg som brudgom å skille seg ut ved å bruke en vest til dressen din. Farg match eller bryt gjerne med et kontraststoff på vesten. Hvis kleskoden er en mørk dress, velg gjerne en vest som går tone for tone eller om mulig i nøyaktig samme stoff.

Hvis du er gjest i et bryllup og planlegger å bruke vest, bør du vurdere om den kan være påkledd eller ikke. Det kan nemlig oppleves uhøflig å komme som gjest påkledd og overstreke brudgommen når det gjelder klær. Men vet du at det blir et påkledd bryllup, vi ser ingen hindringer for å bruke vest til dressen.

Vest for smoking
Å bruke en vest til en smoking er et veldig hyggelig alternativ. Hvilken vest du velger har selvfølgelig mye å gjøre med det du liker og smaker. Det er såkalte hesteskovester som har et dypere snitt som har form som hestesko. Tradisjonelle vester kan også brukes til smoking. Det er forskjellige meninger om hvilken farge du skal ha på vesten til smoking. Vi i Neckwear mener at det er utmerket å bruke en annen farge på vesten til smoking, forutsatt at det hele føles elegant og matchende.

Farge og mønster på tilbehør
Når du som bryllupsgjest skal velge tilbehør til klærne dine, er din smak og smak de viktigste faktorene. I henhold til de konvensjonelle kleskodene ovenfor er det i de fleste tilfeller obligatorisk å bruke slips eller slips, men det er helt opp til deg hva du velger for farger og mønstre (med unntak av smoking). Hvis du har en partner med deg, er det viktig å matche fargene med klesfølelsen eller antrekket. Unngå å matche slik at fargene "nesten" stemmer overens med partnerens kjole / antrekk. I stedet må du matche med farger som passer godt sammen, ellers er det en risiko for at det ser utkledd og ikke utkledd. Hvis du og partneren din kjøper plagg og tilbehør fra forskjellige leverandører, har de sjelden nøyaktig den samme fargen på fargen, derav vårt råd om å bruke to forskjellige farger som matcher hverandre på de forskjellige plaggene.

Matchende tilbehør
I mange tilfeller er det veldig stilig å bruke slips eller slips i samme mønster som lommetørkleet. Å være uniform er både hyggelig og praktisk. Noen ganger kan det imidlertid være fint og særegent å bruke forskjellige farger på slips / slips eller lommetørkle.

Plukk opp farger fra en del
Hvis du vil matche farger med slips / slips og lommetørkle, så match med forskjellige farger som matcher hverandre. Det er selvfølgelig mange gode fargekombinasjoner, men her er en liste over fargekamper som er et veiledende utgangspunkt når du må matche farge og mønster på tilbehør.

  • Blå med oransje / brun
  • Rød med grønt
  • Gul med lilla

I vårt sortiment er det mange bånd med forskjellige mønstre, alt fra knitrende og utstikkende til mer diskret. Det kan derfor noen ganger være vanskelig å finne en nøyaktig fargetilpasning. Det som kan være kjekt da er å plukke opp en farge, fra for eksempel mønsteret i slipsen og bruke den i et ensfarget lommetørkle, eller omvendt. Her er noen stilige kombinasjoner av tilbehør vi anbefaler.

Farge på sko og belte
Belte er en veldig fin og praktisk detalj du kan bruke til antrekket ditt. Neckwear-serien inkluderer et utvalg av elastiske belter i forskjellige farger, perfekt for å matche skoene dine og / eller tilbehør. Et grønt belte er for eksempel perfekt for et mørkebrunt slips, så vel som for mørkebrune sko. Akkurat som vi tidligere har anbefalt, trenger du ikke å matche den eksakte fargen, det viktigste er at fargene samsvarer med hverandre og at valget er innenfor kleskoden.

Føl friheten til å være kreativ
Når du som gjest i et bryllup skal velge tilbehør, oppfordrer vi deg til å velge i henhold til dine personlige preferanser. Så lenge du holder deg innenfor rammen av gitte kleskoder og ikke overdriver eller har tenkt å overstreke brudgommen, er det ganske gratis å velge hva du føler deg kjekk i.

Annet tilbehør
Sett det siste preget på antrekket ditt med annet tilbehør. Du kan for eksempel hoppe over beltet og bruke seler, noe som er et veldig elegant alternativ. Jakkenåler som øker i popularitet, er også en veldig elegant detalj og kan være noe som virkelig setter prikken over i’en på. Hvis det er litt kjøligere ute, fullfør utseendet med et skjerf som hviler rundt halsen, under jakken. Mansjettknapper er aldri feil, det samme er et fint armbånd - mulighetene er mange. Til tross for de kanskje noen ganger litt stive kleskodene, har du som bryllupsgjest mildt sagt store muligheter til å hedre brudeparet ved å komme veldig godt inn på festen på den store dagen.

Kleskoder
Vi har alle forskjellige smaker og krav når det gjelder hvordan du vil forme bryllupet ditt. Å velge riktig kleskode er derfor viktig ettersom kleskoden setter etiketten og nivået på bryllupsfesten. Det er deg som brudgommen sammen med din fremtidige som vil være i sentrum under festen, så sørg for å velge klær og tilbehør med stor omhu, slik at du virkelig føler deg pen og kjekk på den store dagen.

Nedenfor forklarer vi kort hva de vanligste kleskodene betyr.

Smoking
Dress code smoking har klare regler og er dermed lett å følge. Smokingjakken, som enten er svart eller midnattblå, bæres med svart silkebue og hvitt lommetørkle. Belte er et perfekt supplement hvis du som brudgom vil skille deg ut. Neckwear anbefaler å ha et selvknyttet slips, men den ferdige knuten er selvfølgelig også bra.

Mørk dress
Den øvre og den nedre delen må ha samme farge og stoff, midnattblått eller mørkegrått. En hvit skjorte, eller lyseblå, bæres under jakken. Slips eller slips er obligatorisk og suppleres med lommetørkle. La slips, sløyfe og lommetørkle legge til preget på antrekket ved å matche fargen og mønsteret etter smak.
Neckwear anbefaler brudgommen å velge et slips eller slips som matcher brudens kjole, eller alternativt fargen på brudens blomster. For å skille seg ut som en brudgom velger brudgom og marshaler fordelaktig annet tilbehør. Dette er imidlertid ikke en regel, men en anbefaling.

Jakke
Kleskodejakke betyr en jevn dress, dvs. samme farge og stoff på øvre og nedre del der fargen på skjorten er valgfri. Et slips eller slips er obligatorisk, men her kan du ta ut svingene i fargen for å fremstå som en brudgom.
Hvis du som brudepar velger en kleskodejakke, anbefaler Neckwear å velge tilbehør helt etter din smak. Hvis du er en leken person, velger du en utstikkende farge på slips og lommetørkle. Hvis du føler deg mer diskret, velg et vanlig slips med matchende lommetørkle. La bare fantasien og smaken sette grensene!

Bryllupsstedet
Finner bryllupsfesten sted i et slott eller utendørs i en hage? Sørg for å matche følelsen av festlokalet med antrekket ditt. Kle deg ut hvis du skal være på et "hyggeligere" sted og ta det ned et nivå hvis du velger et sted som har en enklere og avslappet følelse og stil.

Vennens smak
Vet du at vennene dine elsker å kle seg til tennene, eller er de kanskje typen som ikke synes klær er så viktige. Selv om det er dagen din som brudgom, kan det i noen tilfeller være bra å tilpasse kleskoden til vennenes smak og smak. Men ikke glem at det er du som bestemmer!

Brudens klær
Har brudgommen valgt en veldig formell kjole eller en mer uformell modell? Det er viktig at du holder samme nivå på klærne slik at den ene ikke er mer kledd enn den andre.

Andre kleskoder
I noen tilfeller velger bruden og brudgommen å avdramatisere kleskoden og skrive noe i retning av "Noe du har det bra med", "Ditt beste selv" eller "Kostyme" på bryllupskortet. Hvis du som brudgom velger at gjestene kan ha en mer avslappet tilnærming til antrekket, mener vi i Neckwear at det er en flott mulighet for deg som brudgom å virkelig skille seg ut. Velg en smoking i sommerbryllupet eller et rosa slips til en grønn dress på vinterbryllupet. Vi i Neckwear elsker når kundene våre tør å skille seg ut, uavhengig av kleskode. Det vil alltid være hyggelig å kle seg ut!

(0)

Vi benytter cookies. Gjennom å surfe på webplassen godkjenner du bruk av cookies. OK, da vet jeg